Αχ, Μαρή! Μου’φαγες Όλα Τα Δαχτυλίδια…

Αχ, Μαρή! Μου’φαγες Όλα Τα Δαχτυλίδια…

Κι εκεί που νόμιζες ότι το διαζύγιο Μίνωα και Μαρίς (sic) Κυριακού θα εξελισσόταν με φιλικό και πολιτισμένο τρόπο, έρχεται η Βρετανική Δικαιοσύνη να σε διαψεύσει!

Δικηγόροι του Μίνωα Κυριακού κατέθεσαν στα Βρετανικά δικαστήρια αγωγή κατά της Μαρίς (sic) Κυριακού, κατηγορώντας την ότι πριν λίγες μέρες φόρτωσε κρυφά 25 – 30 κιβώτια με πολύτιμα αντικείμενα από την οικιακή συλλογή του Μίνωα Κυριακού στο ιδιωτικό τζετ του συζύγου της και ζήτησε από τον πιλότο να την μεταφέρει μαζί με τα κιβώτια στο Λονδίνο!

Εκεί, σύμφωνα με τους βρετανούς δικηγόρους του Μίνωα Κυριακού, η Μαρί Κυριακού επιχείρησε να πουλήσει τα πολύτιμα αντικείμενα (ασημικά, χρυσά κοσμήματα, πολύτιμους λίθους όπως διαμάντια, επώνυμα κρύσταλλα, χειροποίητα χαλιά, πίνακες ζωγραφικής, εικονίσματα, ρολόγια αντίκες), αξίας πολλών εκατοντάδων χιλιάδων λιρών Αγγλίας, με την βοήθεια του διεθνούς οίκου πλειστηριασμών Christies.

Το Βρετανικό Δικαστήριο (High Court), εναντίον του οποίου εκκρεμεί η υπόθεση σύμφωνα με την Daily Mail, διέταξε ήδη τον οίκο Christies να αποκαλύψει τι συζητήσεις είχε με την Μαρί Κυριακού και πόσα και ποιά ακριβώς αντικείμενα τους παρέδωσε για να εκπλειστηριάσουν.

Σύμφωνα και πάλι με τους δικηγόρους του Μίνωα Κυριακού, η Μαρί Κυριακού πήγε στο Λονδίνο με αποσκευές βάρους 75 κιλών και επέστρεψε με αποσκευές βάρους μόλις 10 κιλών. Ο οίκος Christies δήλωσε πως θα συνεργαστεί με τις Βρετανικές δικαστικές αρχές.

Το ζεύγος Κυριακού είχαν ανακοινώσει προ μερικών εβδομάδων πως αποφάσισαν αμοιβαία και φιλικά να χωρίσουν, αλλά σύμφωνα με την Daily Mail ο “πραγματικός” λόγος του διαζυγίου είναι πως η Μαρί Κυριακού είχε αρχίσει να δυσανασχετεί με την μεγάλη διαφορά ηλικίας που είχε με τον σύζυγο της (και η οποία μεγάλη διαφορά ηλικίας, προφανώς δεν υπήρχε όταν αποφάσισε να τον παντρευτεί…) αλλά και από το γεγονός ότι ο ΑΝΤ1, ιδιοκτησίας οικογενείας Κυριακού, έκοψε την εκπομπή της.

Καλά, εντάξει, αυτά τα τελευταία είναι εκτιμήσεις της Daily Mail, οπότε μην τα δένεις και κόμπο….

Διάβασε Το Χθεσινό Άρθρο Της Daily Mail ΕδώΛίγα Λόγια Για Το Άσμα:

Γλυκερία – “Μου’φαγες Όλα Τα Δαχτυλίδια”

Στίχοι / Μουσική: Γιώργος Μητσάκης