Το Παρασκήνιο Μιας Ανακοίνωσης…

Το Παρασκήνιο Μιας Ανακοίνωσης…

Από “κυκλους” του ΥΠΕΘΑ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση/non-paper:

«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της ημέρας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας για την 25 Μαρτίου. To κλίμα της συνάντησης όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες είναι θετικό.»

Και, προς απόδειξιν, παραθέτουν στο Twitter αυτές τις φωτογραφίες!

Ναι, ναι, ματάκια μου, το μισό κεφάλι κάτω δεξιά που βλέπεις στη φωτογραφία που τραβήχτηκε από κινητό ανάμεσα στο πλήθος είναι ο Πάνος Καμμένος που στριμώχνεται πίσω από ένα σχοινί που χωρίζει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ από την “πλέμπα”, ανάμεσα σε διάφορες γραίες και κυριούληδες της Ελληνικής ομογένειας, προσπαθώντας να σφίξει το χέρι του Donald Trump!

Ο πραγματικός διάλογος, όπως (δεν) τον συνέλαβαν οι (κυριολεκτικά) φανταστικοί ρεπόρτερ της στήλης μας και τον παραθέτουν εδώ αποκλειστικά για την δική σου (μη) έγκυρη ενημέρωση, είναι ο εξής:

  • Καμμένος: “Κάνε πιο πέρα μανίτσα μου να βγω μπροστά να χαιρετήσω τον Πρόεδρο, φτάνει πια, θα τον κατσιάσεις κυρά μου, τι του σφίγγεις τη χούφτα έτσι με τα δυο σου χέρια λυσσάρα; ANTE, μέριασε κυρά μου να πάρουμε κι εμείς σειρά!”
  • Κυριούλα: “Meester Prezeedend! Heppy to see you! My hasband gave manee dallars for your election campaign!”

  • Καμμένος: “ΜΗΣΤΕΡ ΠΡΕΖΗΝΤΕΝΤ! ΜΗΣΤΕΡ ΠΡΕΖΗΝΤΕΝΤ! ΧΗΑΡ! ΧΗΑΡ! Αη εμ μινίστερ Γκρηκ Άρμη, σο χάπη του ντου χήραψη ουηδ γιου!”
  • Trump: “Oh, wonderful Greeks, really, really wonderful, I really love Greeks, they are really, really loveable…” (Hey! Priebus? Dafuk is this fatso and why is he smiling like a moron? Do I have to shake many more hands, because I’m late for a golf game…)
  • Κυριούλα: (Παναγιά μου Μπαλουκλιώτισσα, τι ρεντίκολο είναι αυτός ο χοντρός, έτσι και μου βγει τέτοιος ρεζίλης κι ο μεγάλος μου, ο Θήοντορ, θατονεσφάξω με τα ίδια μου τα χέρια…)


Λίγα Λόγια Για Το Άσμα:

Γιώργος Μαρίνος – “(Τράβα Μου Μία) Φωτογραφία”

Στίχοι / Μουσική: Νινή Ζαχά